Ingredients:
- 200 gr. de xocolata amb llet
- 200 gr. de xocolata negra fondant
- 70 gr. de llard de porc ibèric *
- 100 gr. de "Chocokrispies"
* El llard de porc li dóna brillantor i consistència al torró. La mantega, en canvi, desfaria aquesta consistència.
Procediment:
1.- Trossegem la xocolata a trossets petits amb les mans.
2.- Desfem la xocolata al bany Maria en un cassó.
3.- Quan s'ha desfet la xocolata, afegim el llard al bany Maria.
2.- Desfem la xocolata al bany Maria en un cassó.
3.- Quan s'ha desfet la xocolata, afegim el llard al bany Maria.
4.- Un cop tot desfet, ho deixem entebeir una mica i hi aboquem els "ChocoKrispies". Mesclem bé fins que quedi una massa granulada espessa.
5.- Ho aboquem en un motlle tipus plum cake i ho deixem refredar a la nevera unes 3-4 hores a fi que s'endureixi.
6.- Ara ja els podem tallar i menjar!
VAM FER TORRONS PER A TOTS ELS ALUMNES I PROFESSORS DE L'INSTITUT!!!
ELS VAM PORTAR A LES SEVES CLASSES I ELS VAM FELICITAR EL NADAL.
ENS VAN DIR QUE ELS VAN AGRADAR MOLT!!!
RAÚL SEVILLA MARTÍNEZ
5.- Ho aboquem en un motlle tipus plum cake i ho deixem refredar a la nevera unes 3-4 hores a fi que s'endureixi.
6.- Ara ja els podem tallar i menjar!
VAM FER TORRONS PER A TOTS ELS ALUMNES I PROFESSORS DE L'INSTITUT!!!
ELS VAM PORTAR A LES SEVES CLASSES I ELS VAM FELICITAR EL NADAL.
ENS VAN DIR QUE ELS VAN AGRADAR MOLT!!!
RAÚL SEVILLA MARTÍNEZ
No surto bé a les fotos, surto fatal. M'agraden molt els torrons i no paro de menjar.
Carles Pagès Mejuto
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada