Ingredients:
- Préssecs
- Sucre
Procediment:
1.- Es pelen els préssecs i es fan trossos petits.
2.- Es pesen i es tiren a una olla.
3.- Es pesa la mateixa quantitat de sucre (o una mica menys) i també es posa a l'olla.
4.- Es posa al foc i es remena constantment fins que agafa la consistència de melmelada (entre 20 i 40 minuts, segons el foc).
1.- Es pelen els préssecs i es fan trossos petits.
2.- Es pesen i es tiren a una olla.
3.- Es pesa la mateixa quantitat de sucre (o una mica menys) i també es posa a l'olla.
4.- Es posa al foc i es remena constantment fins que agafa la consistència de melmelada (entre 20 i 40 minuts, segons el foc).
5.- Es deixa refredar.
Presentació:
Es pot menjar amb torrades, amb un iogurt, amb magdalenes o com ens vingui de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada