dijous, 2 de novembre del 2017

PANELLETS

Ingredients:
  • 400 gr. d'ametlles crues mòltes
  • 400 gr. de sucre
  • 3 ous
  • Pinyons
  • Altres opcions: coco ratllat, cireretes, trossets de xocolata...
  • Panallets de pinyons: afegir pinyons prèviament banyats amb clara d'ou batuda.
  • Panallets de coco: barrejarem coco ratllat a la massa i farem forma de piràmide.
  • Panallets de xocolata: afegirem trosset de xocolata al mig d'un cilindre de massa.

Procediment
:

1.- Bullim les patates amb pell perquè no absorbeixin l'aigua.
2.- Si voleu fer servir moniatos, els feu al forn.
3.- Quan les patates estan toves, les escorrem i les pelem.
4.- En el cas del moniato, mentre està calent encara, el pelem.
5.- Quan tenim la patata o el moniato ben pelat, fem el puré.
6.- Ho farem agafant una forquilla i ho aixafarem molt bé.
7.- Una vegada aconseguit el puré, el deixarem refredar completament.
8.- Un cop fred el puré, afegirem el sucre i ho seguirem aixafant amb la forquilla.
9.- Seguidament l'ametlla molta.
10.- Després la ratlladura de llimona.
11.- Ho barregem tot amb la forquilla, intenteu no moure-la excessivament ja que si no estarà massa tova.
12.- Es decoren:
13.- Els pintarem amb el rovell dels ous.
14.- Posem la safata al forn 180 graus i esperem 5-10 minuts, perquè quedin rossos.














Intenté probarlo y no me gustó, lo importante es que lo intenté.
Isidro Torres

Avui estàvem d'excursió els de 4t, però gràcies per guardar-nos uns quants, estaven molt bons.


Carles Pages Pejuto

1 comentari: