dimecres, 30 de maig del 2018

PASTÍS DE COCO

Ingredients:
150 gr. de mantega
200 gr. de coco ratllat
150 gr. de sucre
1 plat fondo cobert de llet
2 rovells d´ou
2 clares batudes
Galetes "Chiquilin"


Procediment:
1. Es fa una massa amb la mantega, el coco ratllat (150 gr.), el sucre, els dos rovells d´ous i una clara batuda.
2. En un plat fondo cobert de llet es van mullant les galetes, sense deixar que es trenquin, una a una.
3. Afegirem la massa que hem preparat per a un costat de la galeta i en posem un altre i, així successivament, fins a aconseguir un cilindre.
4. Farem dos cilindres, l´un al costat de l´altre.
5. Per sobre els dos cilindres s´escampa l´altra clara batuda a punt de neu i 50 gr. de coco ratllat.
6. Es deixa a la nevera i l´endemà ja el podem menjar.
7. Tallarem el pastís en diagonal.

  

M´ha agradat molt perquè jo el provo i a casa també els va agradar.
RAÚL SEVILLA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada