Ingredients:
- 2 salsitxes de Frankfurt
- 4 patates grans
- 1 ceba tendra
- 1 cullerada de cibulet picat
- 4 cogombres en vinagre mitjans
- 1 cullerada de taperes (alcaparras)
- ou dur ben picat
Per a la salsa:
- 2 cullerades de maionesa
- 2 cullerades de mostassa de Dijon
- 2 cullerades de nata liquida 35%
- sal
- pebre negre
Preparació:
1.- Bulliu les patates amb pell en aigua i sal durant uns 40 minuts, passats els 40 minuts emboliqueu les patates en paper de plata durant mitja hora.
2.- Talleu la ceba tendra en dauets petits i els cogombres i les salsitxes en rodanxes d'1cm aprox.
3.- Peleu les patates i talleu-les en daus d'uns 3 cm
4.- Barregeu amb la batedora la maionesa, la nata, la mostassa i el pebre.
5.- Afegiu a les patates els cogombres, les taperes i les salsitxes.
6.- Incorporeu-hi la salsa i remeneu evitant que les patates es trenquin. Rectifiqueu el punt de sal i pebre i poseu-hi el cibulet picat per damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada