dilluns, 29 de maig del 2017

CUINA DEL MÓN: FRANÇA (CREPES)

Ingredients:
  • 2 ous
  • 125 g de farina
  • 25 gr de mantega
  • 100 ml de llet
  • 1 cullerada sopera de sucre

Procediment:

1.- Posem els ous en un bol i els batem.
2.- Afegim la llet i seguim remenant.
3.- Desfem la mantega al microones i l'afegim a la barreja.
4.- Afegim la farina, el sucre i un polsim de sal.
5.- Un cop tenim tot ben barrejat, passarem la massa per un colador per evitar que quedin grumolls.
6.- Un cop colada, la tapem amb paper film i la deixem reposar a la nevera un parell d'hores i ja la tindrem a punt per fer el crepe farcit de xocolata, melmelada, nata...




1 comentari:

  1. M'encanten els creps de xocolata, tinc ganes de fer-los al meu restaurant i també a casa meva.
    Sóc el Carles Pagès

    ResponElimina