Ingredients:
- 2 ous
- 125 g de farina
- 25 gr de mantega
- 100 ml de llet
- 1 cullerada sopera de sucre
Procediment:
1.- Posem els ous en un bol i els batem.
2.- Afegim la llet i seguim remenant.
3.- Desfem la mantega al microones i l'afegim a la barreja.
4.- Afegim la farina, el sucre i un polsim de sal.
5.- Un cop tenim tot ben barrejat, passarem la massa per un colador per evitar que quedin grumolls.
6.- Un cop colada, la tapem amb paper film i la deixem reposar a la nevera un parell d'hores i ja la tindrem a punt per fer el crepe farcit de xocolata, melmelada, nata...
3.- Desfem la mantega al microones i l'afegim a la barreja.
4.- Afegim la farina, el sucre i un polsim de sal.
5.- Un cop tenim tot ben barrejat, passarem la massa per un colador per evitar que quedin grumolls.
6.- Un cop colada, la tapem amb paper film i la deixem reposar a la nevera un parell d'hores i ja la tindrem a punt per fer el crepe farcit de xocolata, melmelada, nata...
M'encanten els creps de xocolata, tinc ganes de fer-los al meu restaurant i també a casa meva.
ResponEliminaSóc el Carles Pagès