Capital Itàlia: Roma
Continent: Europa
Hola i Adéu: Ciao
Bandera
Monuments importants:
Coliseo
Fontana de Trevi
Ingredients:
- 300 gr. d'arròs
- 200 gr. de xampinyons
- 300 gr. de pit de pollastre
- 1 ceba gran
- 1 l. de caldo de pollastre
- 100 gr. de formatge parmesà
- sal
- pebre
- oli
Procediment:
1. Es renten i tallen els xampinyons.
2. Es talla a quadrets la pit de pollastre.
3. Es talla a trossets la ceba i es posa a sofregir.
4. Quan la ceba ja està transparent i una mica rosseta, s'hi afegeix el pollastre i els xampinyons.
5. S'escalfa el caldo.
6. Quan el pollastre i els xampinyons siguin cuits, s'hi tira l'arròs i es donen unes quantes voltes (3-4 minuts) fins que sigui transparent i s'hi tira el caldo ben calent.
7. Quan l'arròs ja sigui cuit, s'aparta del foc. S'hi afegeix el formatge parmesà i es remena.
Ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada