dilluns, 15 de maig del 2017

CUINA DEL MÓN: ITÀLIA (RISSOTTO DE XAMPINYONS I POLLASTRE)

Capital Itàlia: Roma
Continent: Europa
Hola i Adéu: Ciao

Bandera

Resultado de imagen de bandera italia


Monuments importants: 

Coliseo

Resultado de imagen de coliseo de roma


Fontana de Trevi
Resultado de imagen de fontana de trevi roma




Ingredients:


  • 300 gr. d'arròs
  • 200 gr. de xampinyons
  • 300 gr. de pit de pollastre
  • 1 ceba gran
  • 1 l. de caldo de pollastre
  • 100 gr. de formatge parmesà
  • sal
  • pebre
  • oli

Procediment:


1. Es renten i tallen els xampinyons.
2. Es talla a quadrets la pit de pollastre.
3. Es talla a trossets la ceba i es posa a sofregir.
4. Quan la ceba ja està transparent i una mica rosseta, s'hi afegeix el pollastre i els xampinyons.
5. S'escalfa el caldo.
6. Quan el pollastre i els xampinyons siguin cuits, s'hi tira l'arròs i es donen unes quantes voltes (3-4 minuts) fins que sigui transparent i s'hi tira el caldo ben calent.
7. Quan l'arròs ja sigui cuit, s'aparta del foc. S'hi afegeix el formatge parmesà i es remena. 

Ja es pot servir. 













 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada